Restoran Palace

palace hotel

Smješten u najužem centru grada Zagreba, hotel Palace je spoj stoljetne tradicije i najsuvremenijih hotelijerskih dostignuća. Svojim prostorima za sastanke i događanja, salonima Lenuci i Academia, restoranom Strossmayer te dvoranom Zrinski, hotel Palace idealno je mjesto za razne poslovne susrete. Ukupno 170 postelja raspoređenih u 118 luksuznih soba, tri apartmana i dva poluapartmana toplog secesijskog "retro-chic" interijera hotel je idealno mjesto za one koji putuju poslom, ali i za one koji dolaze u obilazak grada. Bogata banketna ponuda te vrhunske delicije glavnoga chefa kuhinje, gosp. Ivice Štrumla, čine hotel Palace idealnim mjestom za održavanje poslovnog ručka ili svadbene večere.

Hotel Palace je idealno o mjesto za organizaciju svadbenih svečanosti. Bogat izbor svadbenih menija, noćenje u apartmanu za mladence na dar te rezervacije u posljednjem trenutku čine Palace Hotel omiljenim mjestom za svadbene proslave.


Dvorane i saloni za vjenčanja

Mladenci mogu odabrati jedan od dva salona ili pak veliku dvoranu Palace Hotela te se odlučiti između nekoliko posebno osmišljenih svadbenih bifea i menija, a na izboru im stoje i meniji iz redovne banketne ponude hotela.

Uz klasična vjenčanja, do stotinu uzvanika, Palace Hotel nudi i organizaciju malih, butik vjenčanja koje nije potrebno planirati mjesecima unaprijed. U svečanoj i intimnoj atmosferi Anđeoskog slavlja moderni i spontani parovi podijelit će svoje posebne trenutke s četrnaest ili manje uzvanika.

restroan banket
restroan banket

Mladencima nudimo na poklon:

  • apartman za mladence
  • pjenušac u apartmanu
  • doručak poslužen u apartmanu
  • tri parkirališna mjesta
  • plaćena autorska prava za izvođeni glazbeni program
  • osluživanje vlastitih stranih aperitiva