Prvi Ples

Prijedlog pjesme za prvi ples: Ako te pitaju Moj lipi anđele Vjeruj u ljubav Jedan život malo je Sad kada došla si Što to bješe ljubav Kad mi dođeš ti Odjednom ti U dobru i zlu Kad žena zavoli Ja ću budan sanjati Čarobno jutro Tebe ne bih mijenjao Dani i godine Živim za to Doživotno tvoj Volim osmijeh tvoj Znaj da bit ću tu


Prvi ples je najromantičniji događaj tijekom svadbene svečanosti i mladenci ga još dugo vremena pamte kao trenutak pun uzbuđenja, strasti i ljubavi.


Zbog toga treba pažljivo odabrati melodiju uz koju ćete otvoriti ples. Naravno da će pjesma biti ljubavno-romantičnog karaktera ali pored toga trebate razmisliti o još nekim detaljima. Znanje plesa je preduvjet i ako su vam plesni koraci strani, preporučujem da na vrijeme posjetite neki od mnogobrojnih plesnih tečajeva. Pjesma treba biti u skladu s vjenčanjem i bilo bi odlično da je vama draga, da vas uz nju veže neki poseban događaj ili lijepe uspomene. Optimalno trajanje pjesme je oko 4 minute i u tom vremenu se stignu pozvati kumovi, roditelji i ostali gosti. Ako ste pripremili vlastitu koreografiju i želite sami otplesati prvi ples, možda je najbolje da s razglasa pustimo originalnu verziju pjesme. Kada je koreografija specifična, kroj i oblik vjenčanice može stvarati probleme pa nemojte zaboraviti i na tu sitnicu. Konačno, izaberite pjesmu uz koju ćete se osjećati opušteno i koju vam je dobro poznata i mnogo puta preslušana.


Imamo veliki repertoar i moguće je da će u njemu biti i vaš favorit za prvi ples. Isto tako, ako na našem popisu niste mogli pronaći melodiju za vas, sa zadovoljstvom ćemo je naučiti i odsvirati na vjenčanju. Na vama je samo da stavite smiješak na lice, da lagano uskladite korake i zaplešete zajedno u novi život ispunjen srećom i ljubavi.


Prvi ples