• plesaci
    GLAZBENI DUO
  • klavijatura
    GLAZBENI DUO

"Glazba je otkriće veće od sve mudrosti i filozofije"Ludwig van Beethoven

Duo ili trio za vjenčanje, rođendan, domjenak ili feštu


Step by Step je vokalno-instrumentalni sastav iz Zagreba koji čine Sanda - ženski vokal i Leon - klavijaturista i vokal. Po potrebi nam se priključuje treći član i onda djelujemo kao trio. Korak po korak, naš je životni i poslovni moto, pa je tako i nastalo ime ovog malog sastava.

Zahvaljujući raznolikom glazbeno-plesnom programu ovaj duo/trio može udovoljiti i onim gostima s najzahtjevnijim glazbenim ukusom. Ako se tome pribroji profesionalan odnos, iskustvo i vrhunska oprema, onda je dobra zabava zajamčena. Teško je nabrojati sva ona vjenčanja, krstitke, domjenke, rođendane, fešte i razne ostale prigode gdje smo nastupali. Pogledajte foto galeriju i prepoznat ćete razne zagrebačke restorane u kojima smo zabavljali goste i proveli mnogo lijepih trenutaka u pjesmi i veselju. Takva druženja za pamćenje su razlog što i danas sviramo s istim poletom i energijom kao i prije 15-tak godina.

Prednost našeg dueta je što se može prilagoditi veličini prostora gdje svira, te broju gostiju kojeg zabavlja. Ako organizirate vjenčanje s manje uzvanika, a ne odgovara Vam klasičan band - rješenje je svakako duo Step by Step. I suprotno, ako pozivate 150 uzvanika na svadbu, sigurno nećete pogriješiti ako se odlučite na proširenu verziju - trio Step by Step. Najčešće je pridružen gitarista, ali ovisno o strukturi gostiju moguće se u i druge kombinacije. Ozvučenje i osvjetljenje koje posjedujemo nimalo ne zaostaje kvalitetom i snagom za većim sastavima, a dobar provod je zajamčen do ranih jutarnjih sati.


Vjenčanje mix 2

Fešta mix


Za dobar provod na vjenčanju svadbi rođendanu domjenku krstitkama odaberite duo ili trio opciju.