Instrumenti

Pogledajte glazbenu opremu koju koristimo na našim nastupima. Radi se o instrumentima vrhunske kvalitete i uvijek se trudimo biti u korak s tehnološkim dostignućima. Znanje, ogromno iskustvo i pravilno rukovanje nam osigurava da u svakom prostoru postignemo kvalitetan zvuk i da se gosti osjećaju ugodno.


Yamaha Genos

Nova generacija Yamahinog aranžera koja svojim zvukom i mogućnostima pruža potpuno zadovoljstvo svakom muzičaru, bez obzira da li instrument koristimo za live nastup ili rad u studiu. Svjestan sam da većina gostiju kojima sviramo neće prijmetiti zvučnu razliku od onog starog Tyros4 (vidi na dnu stranice) ali za vlastiti osjećaj lijepog zvuka i komfora na pozornici ponekad vrijedi uložiti malo više novaca.


Zvučne kutije JBL PRX612

Ove aktivne kutije su optimalan omjer kvalitete, snage i težine i pokazale su se idealan izbor za naš duet. Iako mogu i samostalno odraditi posao, tek u kombinaciji s bas binovima se dobiva prava zvučna slika ovih kvalitetnih i snažnih zvučnika.

...1000 Watt Crown Class-D; 134db peak SPL; 12 inch Differential Drive dual voice-coil; 1.5 inch annular polymer diaphragm...

Aktivni bas EV ZXA1-Sub

Iako su male volumenom, ove bas kutije rade izvrsno u svim uvijetima. Za naš tip svirke i vrstu repertoara koji izvodimo, par ovakvih baseva je sasvim dovoljan za ozvučiti prostor gdje stane do 150 ljudi.


Mixer Behringer X AIR XR12

Mogućnosti ovog digitalnog mališana pokazuju da se za relativno malo novaca može dobiti vrhunski uređaj. Software koji dolazi uz X-Air seriju sadrži sve karakteristike njegovog velikog brata, X32. Mogućnosti su ogromne i ako ih znate pravilno iskoristiti dobivate moderan i čist sound, a problemi u prostorima s lošom akustikom se rješavaju u dva poteza. Pravi je užitak nastupati kada je sound kvalitetan i ugodan slušateljima.


Light

Ovisno o potrebi, nosimo više LED reflektora kako bi osvjetlili pozornicu i podigli cjelokupan dojam našeg nastupa. Ako postoji potreba, u suradnji s našim partnerima možemo osigurati i osvjetljene cjelokupne sale u kojoj se održava svečanost.