DJ vjenčanja

Da li za vjenčanje angažirati BAND ili DJ-a?

Duo Step by Step ima ponudu koju ne možete odbiti.

Za istu cijenu dobivate dvije usluge, svirka tijekom cijele noći uz kombinaciju DJ show programa.

Ako želite imati veselo vjenčanje koja će se dugo pamtiti, prije svega trebate razmišljati o vrsti glazbe koja će zabavljati uzvanike. Ponekad je teško uskladiti ukuse i udovoljiti svima. Mlađi slušaju i plešu uz modernu glazbu dok bi roditelji i rodbina željeli čuti pjesme iz njihove mladosti. Duo Step by Step svira od tamburica do rock'n'rolla ali i takav široki repertoar ponekad nije dovoljan za potpuno veselje. Zato smo program prilagodili tako da klavijaturista Leon u nekom trenutku prelazi na poziciju DJ-a i pušta glazbu s razglasa. Ovisno o strukturi uzvanika, ovo se pokazalo kao pun pogodak, a svadbena svečanost dobiva dodatnu dinamiku. Što se tiče nas, tehnički uvjeti su osigurani jer je ozvučenje i osvjetljenje već postavljeno. Ostaje samo da Vi procijenite da li je potreban DJ show program na vjenčanju i da onda o tome detaljnije popričamo.

Pored DJ showtime programa, duo Step by Step može organizirati i karaoke za Vaše goste. Ipak, za proslave vjenčanja ne bih preporučio ovakvu vrstu zabave jer ona može razvodniti tijek cijele svečanosti. Ali ako organizirate domjenak u firmi, party za ekipu iz kvarta ili slavite rođendan, onda bi ovaj popularan i simpatičan show možda bio zanimljiv kao dopuna našem uobičajenom programu.


Pogledajte ova tri video klipa i vidjet ćete kako izgleda kada se duo Step by Step prebaci na DJ program. Tijekom večeri smo izvodili naš uobičajeni repertoar, štimung je bio odličan i to je osnovni razlog zbog čega su nas mladenci odabrali. Ipak, raspoloženje se može dodatno podići izvođenjem DJ show programa i zadovoljiti i one goste koji žele plesati uz drugačiju vrstu glazbe.


DJ vjenčanja - pop dance music

DJ vjenčanja - latino music

DJ vjenčanja - izvorna narodna glazba


Jedna cijena za vaše vjenčanje DJ showtime karaoke nastup u živo